• Головна
  • Новини
  • Трускавець: за два дні до виборів у водія одного з кандидатів гроші просто випадали з кишень

27.10.2020, 14:15

Трускавець: за два дні до виборів у водія одного з кандидатів гроші просто випадали з кишень

"Хтось будував пам‘ятники, робив інші добрі справи, а хтось тупо купив виборців, маючи в цьому досвід, як колись по вулиці Сагайдачного. У водія одного з кандидатів гроші пачками по 500 грн. просто випадали з кишень за два дні до виборів".

Про це на своїй сторніці у ФБ написав Лев Грицак, один із 9 кандидатів, які боролись за посаду міського голови Трускавця.   

Лев Грицак: "Лі Куан Ю тридцять років успішно керував Сінгапуром. Сьогодні Сінгапур є одним із відомих і передових міст, тому у його твердженні можна не сумніватись. Сьогоднішня наша біда в низьких доходах і низькій свідомості. Одне з другим тісно пов’язане. Велике зло у заздрості, скупості і продажних псевдопатріотах. Ті гроші, які заробили проплачені голосувальники за посіпак олігархів- це гроші за сльози знедолених олігархами людей. І щастя вони їм не принесуть, навпаки принесуть нещастя.

Я особисто бачив як жінка витягала з чужих поштових скриньок мої агітматеріали. І знаю, що газету Трускавецький вісник, номер два, в якій оббріхали мене випускала не Галина Носова, а той місцевий псевдопатріот у вишиванці, що оббрехав мене на виборах у 2005 році разом із своєю мамою, що я нібито її побив. Ці вибори чітко показали порядних священників різних конфесій, які переживали за майбутнє міста-курорту, мають щиру віру у Бога і бажання допомогти людям і їх продажних колег, що дурять людей своїм статусом. На жаль, на цих виборах перемогло невігластство, скупість, заздрість і гроші олігархів. Щиро вдячний всім, хто мені вірив, що я хочу змінити місто на краще і голосував за мене. Я не шкодую, що мене не обрали, так добре як Бог дає, у мене є чим займатись. Шкодую, що Трускавчани програли, а ті , що сприяли обранню посіпак олігархів не усвідомлюють яка це шкода курорту, їх дітям і онукам. Можливо це недоопрацювання наших вчителів?

За час компанї я зрозумів, що людей цікавлять хороші дороги, зайнятість і високі зарплати. І зовсім ніхто не вникає, чому цих речей у нас немає, від чого це залежить, не шукають першопричини. Байдужість до того, що робиться навколо, потурання порушникам законів, брехунам, заздрість, безчуйність до чужої біди, бажання скуштувати безплатного сиру-це проблеми сьогодення.

Чому я не переміг? Ще п‘ять днів до виборів по наших достовірних соцдослідженнях я мав перевагу. В останні дні спрацював підкуп виборців двома кандидатами. У нас є підтвержження цим словам. Хтось будував пам‘ятники, робив інші добрі справи, а хтось тупо купив виборців, маючи в цьому досвід, як колись по вулиці Сагайдачного. У водія одного з кандидатів гроші пачками по 500 грн. просто випадали з кишень за два дні до виборів.

Додамо, що у Трускавці на виборах мера переміг чинний міський голова Трускавця Андрій Кульчинський".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: