• Головна
  • Новини
  • Триває відкритий захист молодіжних проєктів Львівської області

15.05.2021, 12:21

Триває відкритий захист молодіжних проєктів Львівської області

У Львівському обласному молодіжному центрі учора, 14 травня, відбувся відкритий захист проєктів, які претендують на фінансову підтримку з обласної програми «Молодь Львівщини» у 2021 році. Цьогоріч Управління молоді та спорту Львівської ОДА отримало 110 проєктних пропозицій від 55 інститутів громадянського суспільства. 

Про це повідомило управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Захисти керівників проєктів конкурсна комісія оцінює за такими критеріями:

  • відповідність зазначеним у конкурсній документації цілям та пріоритетним завданням;
  • очікувана результативність програми проєкту;
  • ефективність використання бюджетних коштів, передбачених для фінансування проєкту. 
  • повнота охоплення цільової аудиторії;
  • інноваційність;
  • рівень кадрового та матеріально-технічного забезпечення, необхідного для виконання проєкту, досвід діяльності у відповідній сфері;
  • спроможність громадської організації продовжувати реалізацію проєкту або здійснювати подібні заходи після припинення фінансової підтримки.

Члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють конкурсні пропозиції за кожним з передбачених вищезазначених критеріїв за шкалою від 0 до 5 балів. 

«На Львівщині дуже активне та прогресивне громадянське суспільство і різноманітність проєктів, представлених сьогодні, є показником якісного молодіжного середовища. Для нас важливо почути кожну ідею і допомогти у її реалізації усіма можливими інструментами», - зазначив Роман Хім‘як, начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Софія Курман, керівниця відділу молодіжної політики управління, додає, що аналіз та оцінка молодіжних проектів дає розуміння трендів та напрямків розвитку молоді в Львівській області, основні потреби та запити, які існують в молодіжному середовищі. 

Нагадаємо, подані на конкурс проєкти стосуються сфер національно-патріотичного виховання молоді, підвищення громадських компетентностей, розвиток культури волонтерства, навчання молодіжних працівників, розвиток молодіжних просторів та мобільність молоді.

«Відчувається, що розвиток молоді серед пріоритетів області, а відтак ми вже сьогодні формуємо хороше майбутнє. Дуже цікаво побачити успішну реалізації проєктів, незалежно від того, хто пройде конкурсний відбір. Ми, як Українська академія лідерства, готові долучатись і підтримувати розвиток молоді і проєкти, які були запрезентовані», - наголошує Валентин Григоренко, керівник Львівського осередку Української Академії Лідерства. 

Зауважимо, що максимально можливий обсяг бюджетного фінансування проєкту чи заходу – 80 тисяч гривень. Участь інституту громадянського суспільства у співфінансуванні проєкту є обов’язковою та повинна становити не менше 15%. Підсумкове засідання конкурсної комісії, а відповідно й оголошення переможців, попердньо заплановане на 18 травня.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: