• Головна
  • Новини
  • Три автомобілі першої допомоги отримали рятувальники Львівщини - за 9 млн грн

04.03.2021, 11:50

Три автомобілі першої допомоги отримали рятувальники Львівщини - за 9 млн грн

Сьогодні, 4 березня, Головне управління ДСНС України у Львівській області отримало три автомобілі першої допомоги. Це універсальний спецтранспорт для порятунку людей під час ДТП, гасіння невеликих пожеж та інших небезпечних подіях.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Три автомобілі першої допомоги АПД-2 Peugeot Boxer, загальною вартістю понад 9 мільйонів гривень, придбали в рамках проєкту «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні», який реалізується Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» у партнерстві з регіональними управліннями ДСНС України у Львівській, Івано-Франківській і Закарпатській за фінансової підтримки Європейського Союзу у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь - Україна 2014-2020.

Автомобілі обладнані пожежною драбиною, цистерною для води на 500 літрів та баком для піноутворювача. Пожежний насос може працювати з максимальною подачею 200 л/хв.
 
У комплектацію авто також входить аварійно-рятувальне обладнання, зокрема, гідравлічний інструмент, бензоріз, бензопила, медична укладка із необхідними лікарськими засобами.

Зазначимо, що загалом Головне управління ДСНС України у Львівській області отримало вже сім автомобілів, закуплених в рамках зазначеного транскордонного проєкту. 10% від загальної їх вартості було скеровано з обласного бюджету. Решта – грантові кошти.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: