• Головна
  • Новини
  • Львівські рятувальники замовили спеціалізований Ford за 1,8 млн грн

28.05.2021, 11:35

Львівські рятувальники замовили спеціалізований Ford за 1,8 млн грн

Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області підписало договір із ТОВ «Валідус спецавто» на закупівлю спецавтомобіля за майже 1,8 млн грн.

Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

За договором рятувальники отримають автомобіль на базі Ford Transit. Базова комплектація такого автомобіля у офіційного дилера коштує від 1 до 1,2 млн грн в залежності від комплектації.

Спецавтомобіль має назву BC MOG-FT і додатково обладнаний радіостанцією, ноутбуком, відеокамерою, двома дихальними апаратами та хімічними захисними костюмами.

Закупівля реалізовується за грантові кошти в рамках транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна ЄІС 2014-2020. Загальний бюджет проєкту складає 1,84 млн євро, а його мета – пришвидшити реагування на катастрофи в гірській місцевості.

Єдиним конкурентом на торгах виступила інше підприємство, яке торгує спецавтомобілями – ТОВ «Компанія Тітал» із пропозицією на 2,8 тис. грн дорожчою. Під час торгів жоден з учасників не знижував вартість.

ТОВ «Валідус спецавто» зареєстроване у Києві, а його власником є Андрій Нагорний. Компанія кілька разів фігурувала у публікаціях «Наші гроші. Запоріжжя» у яких розповідалось про фіктивну конкуренцію на торгах.

Зокрема, на одну із закупівель фірма прийшла із своїм представником, а у іншому випадку надала сертифікат на той же пікап, що й конкурент.

З початку 2020 року ТОВ «Валідус спецавто» отримало держзамовлень на 714 млн грн.

Фото ілюстративне

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: