• Головна
  • Новини
  • Третьякова має бути виключена зі "Слуги народу", а ще краще – скласти депутатський мандат, – Загородній

25.06.2020, 17:55

Третьякова має бути виключена зі "Слуги народу", а ще краще – скласти депутатський мандат, – Загородній

Через свої скандальні висловлювання голова соціального комітету Верховної Ради Галина Третьякова повинна бути виключена з фракції "Слуга народу". В ідеалі вона має скласти депутатський мандат.

Таку думку в ефірі ток-шоу "13" на телеканалі ZIK висловив політолог Тарас Загородній.

"Галина Третьякова повинна піти не тільки з посади парламентського комітету, а й з депутатства. Її потрібно виключати з фракції, тому що це буде негативно впливати, у першу чергу, на президента. В ідеалі вона повинна скласти мандат. Тому що те, що говорить пані Третьякова, це абсолютно підпадає під кримінальну статтю. Це фашизм!" – наголосив політолог.

Загородній зауважив, що Третьякова вже не вперше висловлює подібні "антилюдські та антисоціальні заяви" та пропонує відповідні проєкти.

"У неї був ідіотський трудовий кодекс, вона і проти профспілок виступала. Тобто вона абсолютно неадекватна, те, що вона говорить. Це реальна пропаганда звичайного фашизму стосовно українців", – прокоментував експерт.

Нагадаємо, народна депутатка фракції "Слуги народу", голова комітету соціальної політики та захисту прав ветеранів Верховної Ради Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти низької якості, і завела мову про стерилізацію громадян без працевлаштування.

З огляду на це постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків вимагає відставки нардепа.

Як повідомляють ЗМІ, президент України Володимир Зеленський вимагає від Галини Третьякової скласти з себе повноваження голови комітету ВР з питань соцполітики через скандальні висловлювання.

Фото - УНІАН

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: