• Головна
  • Новини
  • Траса здоров’я: гвардієць зі Львова підкорив одеську 30-ку

21.10.2019, 16:16

Траса здоров’я: гвардієць зі Львова підкорив одеську 30-ку

2 години та 24 хвилини знадобилось гвардійцю, аби підкорити 30-ти кілометрову «трасу здоров’я» в Одесі. Руслан Гаджиєв, який служить у 2 Галицькій бригаді Нацгвардії України, спеціально приїхав до української перлини, аби разом з іншими спортсменами з усієї України взяти участь у 30-ти кілометровому забігу.

Про це повідомила лейтенант Аліна Новікова, військова частина 3002 ЗТУ НГ.

Всього на дистанцію вийшло понад тисячу учасників, кілька сотень з них не добігли. Гвардієць же добіг п’ятим і потрапив у десятку переможців. Усі інші його суперники, які теж здобули переможні місця, виявились професійними спортсменами. Найстаршому з бігунів було 65 років.

Руслан розповідає, що траса була не з легких, багато підйомів та спусків. Але добігти до фінішу допомогла гарна фізична підготовка та величезна кількість людей, які прийшли підтримати спортсменів. Найбільше вразило гвардійця те, що на фінській ходьбі були люди, які втратили зір, але впевнено йшли і не здавались.

«Я вже бігав такі дистанції, але не дуже часто, - розповідає Руслан Гаджиєв, - у частині я бігаю 5 та 10 кілометрів. Іноді збільшую навантаження. Перші 15 кілометрів я тримав темп 3,59 за 1 кілометр. Цього року я планую взяти участь ще у двох забігах. Це будуть напівмарафони у 21 кілометр. Один цього місяця, а інший вже взимку. Коли впаде сніг бігти буде важче, але я хочу підкорити і цю дистанцію у складніших погодних умовах». Гвардієць говорить, що знайшов себе у цьому спорті.

Нагадаємо, що цього місяця, у Львові, Руслан Гаджиєв пробіг другим на дистанції 10 км серед 700 учасників.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: