• Головна
  • Новини
  • “Тернопільбуд” привозив будматеріали у готель Володимира Труша в Рогатині. Чого б це?

02.11.2023, 11:52

“Тернопільбуд” привозив будматеріали у готель Володимира Труша в Рогатині. Чого б це?

Компанія «Тернопільбуд» Василя Лила у березні цього року завозила будматеріали в готельно-ресторанний комплекс голови Тернопільської ОВА Володимира Труша поблизу Рогатина.

Після виходу журналістське розслідування Politerno щодо підґрунтя та ролі зв’язків у призначенні Володимира Труша очільником Тернопільщини на пошту редакції видання надійшов лист із вкладеним у ньому відеозаписом, зробленим поблизу готелю «Бельведер», власником якого у 2018 році місцеві ЗМІ називали Володимира Труша.

Автор відео стверджує, що здійснював запис у 20-их числах березня 2023 року.

На відеозаписі видно, як біля зазначеного готельно-ресторанного комплексу розвантажується фура з логотипом відомої на Тернопільщині будівельної компанії «Тернопільбуд».

Після перегляду цього відео виникає кілька запитань: 

  • чому готельно-ресторанний комплекс Володимира Труша замовив будматеріали, а можливо й виконання робіт, у компанії з сусідньої області? 
    _________________
  • Чи не дешевше було замовити такі послуги у місцевої компанії? 
    _________________
  • Чи не пов’язано це з тривалою та плідною для «Тернопільбуду» співпрацею з керівником Тернопільської ОВА, та чи не увійшли ці послуги, скажімо, у кошторис котроїсь з угод між облдержадміністрацією та компанією Василя Лила?

Даний комплекс у селі Потік справді належить родині голови Тернопільської ОВА Володимира Труша, ось як він виглядає:

Подалі від очей громадськості та електронних декларацій Володимир Труш записав цей готельно-ресторанний комплекс, судячи зі всього, на мати – Галину Андріївну Труш. Вона є власницею ділянок під готельно-ресторанним комплексом «Бельведер» та його головної будівлі.

Компанія ж «Тернопільбуд» Василя Лила з часу призначення Володимира Труша в нашу область отримала замовлень від УКБ ТОДА на ремонти стадіону, дитсадка, двох шкіл (у Великому Глибочку за 21 295 506 грн й Скалаті за 14 280 000 грн) та Тернопільської обласної клінічної лікарні на майже мільярд гривень.

Politerno намагалося зв’язатися з паном Василем, аби запитати його щодо співпраці з рогатинським готелем, але він на дзвінок не відповідав.

Тож після ознайомлення з цим матеріалом пропонуємо компанії «Тернопільбуд» оприлюднити платіжки за доставку будматеріалів для готелю Володимира Труша на своєму офіційному сайті або в мережі Фейсбук.

Якщо ж таких платіжок в природі не існує, то й співпраця будівельної компанії з готелем чиновника виглядає дуже підозрілою. Тоді просимо правоохоронців відреагувати належним чином на можливий злочин. 

Нагадаємо, на другому році повномасштабної війни Тернопільська ОВА вирішила реалізувати реконструкцію вулиці Білецької за понад 62 мільйони гривень.

За матеріалами - Політерно.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: