• Головна
  • Новини
  • Тайсон повністю оговтався від травми і готовий до поєдинку з “Манчестер Сіті”

17.09.2019, 12:33

Тайсон повністю оговтався від травми і готовий до поєдинку з “Манчестер Сіті”

Бразильський форвард донецького футбольного клубу “Шахтар” Тайсон, який 14 вересня отримав струс мозку в матчі проти луганської “Зорі” (4:3), повідомив, що повернувся до тренувань із загальним складом.

У своєму відеозверненні в Instagram Тайсон запевнив вболівальників, що повністю оговтався від травми і готовий зіграти проти англійського “Манчестер Сіті” 18 вересня в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Я хочу заспокоїти всіх і подякувати за повідомлення, які я отримав за ці дні. Я втратив свідомість і мав припадок через сильний удар, який я отримав у суботньому матчі. Але я вже на 100% тренуюсь і сподіваюся зіграти в середу в Лізі чемпіонів", - сказав Тайсон.

Нагадаємо, 14 вересня футболісти донецького "Шахтаря" перемогли луганську "Зорю" (4:3) в 7-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. Бразильский півзахисник “Шахтаря” Тайсон був змушений залишити поле на ношах, отримавши пошкодження. При цьому півзахисник бився в конвульсіях після того, як в одному з ігрових епізодів він впав на газон, а Ісмаїлі, що пробігав поруч, випадково вдарив свого партнера по голові.

Поєдинок “Шахтар” - “Манчестер Сіті” відбудеться в середу, 18 вересня, в Харкові на ОСК “Металіст” в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Фото: ua-football.com

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: