19.09.2020, 08:46

Східниця залишилась без пожежно-рятувального поста

Смт. Східниця залишилась без пожежно-рятувального поста. № 18 вересня 2020 року 38 державний пожежно-рятувальний пост смт.Східниця, який належить 6 державній пожежно-рятувальній частині м.Борислав, змінює місце дислокації у зв’язку з відсутністю приміщення.

Про це повідомило ГУ ДСНС у Львівській області.

"Варто зазначити, що протягом тривалого часу ПрАТ «ПОЛОНИНА» надавала приміщення в оренду на безоплатній основі. Останні роки ПрАТ «ПОЛОНИНА» звертались до Східницької селищної ради з проханням урегулювати питання про оренду приміщень, в яких дислокувався державний пожежно-рятувальний пост смт.Східниця.

Станом на сьогодні питання щодо оренди приміщень селищною радою не вирішено. У зв’язку з відсутністю пристосованих приміщень для несення чергувань на території смт.Східниця ГУ ДСНС України у Львівській області змушене передислокувати техніку та особовий склад в м.Борислав.

Зазначимо, що Східницькі надзвичайники обслуговували не тільки смт.Східницю, але й гірські села Дрогобицького, Турківського та Сколівського районів і мали на своєму рахунку не одне врятоване життя та майно громадян. А виходячи з вище зазначеного інформуємо мешканців смт.Східниця, що час доїзду пожежно-рятувальних підрозділів на пожежі чи інші надзвичайні ситуації, які можуть трапитись на території смт. Східниця – збільшиться. Під загрозою стоїть майно та життя мешканців смт.Східниця та навколишніх територій.

Сподіваємось на розуміння мешканців громади та як найшвидше виділення приміщень для розташування пожежно-рятувального підрозділу", - сказано у повідомленні. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: