09.09.2019, 19:54

Стало відомо про стан здоров'я моряків

Стан здоров'я українських моряків задовільний. При цьому військовослужбовцям надають допомогу психологи і військовий капелан.

Стан здоров'я 24 українських моряків, які 7 вересня повернулися в Україну з російського полону, задовільний, але кожному потрібен час на лікування й обстеження. Про це повідомив генерал-майор медичної служби Анатолій Казмірчук, передає Кореспондент з посиланням на пресслужбу Міноборони.

"Зараз військові моряки оглянуті в складі консиліумів лікарів, їм проведено необхідне обстеження, призначено поетапне лікування. Медичне забезпечення здійснюється в повному обсязі, харчування - відповідно до призначених дієт, залежно від характеру їхнього захворювання", - повідомив Казмірчук.

За його словами, стан здоров'я українських моряків задовільний, але кожному потрібен час на лікування й обстеження. Також військовослужбовцям надають допомогу психологи і військовий капелан.

Моряки проходять обстеження в Національному військово-медичному клінічному центрі Головний військовий клінічний госпіталь. Військовий госпіталь перевели на посилений режим роботи, увесь особовий склад центру надає допомогу звільненим морякам, додатково створено резерв ліжко-місць.

Нагадаємо, 7 вересня Україна і Росія провели обмін утримуваними особами за формулою "35 на 35".

Фото - facebook.com/navy.mil.gov.ua

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: