09.12.2020, 12:09

Сплять у шубах і валянках: опалювальний сезон у Луцьку

Мешканці 24 квартир на вулиці Можайського, 4 у Луцьку – без теплопостачання. Котельня, звідки йшло тепло – навесні припинила роботу, а автономне опалення люди не можуть встановити, бо в міській раді не встигли вчасно оформити документи.

Як розповів Суспільному житель однієї з квартир Олег Бабченко, люди ночують у валянках та шубах. В кутових квартирах на стінах з'явилася цвіль, бо температура у квартирах не перевищує 10 градусів.

Про закриття котельні мешканців попереджали, - каже речник ДКП "Луцьктепло" Її відімкнули через нерентабельність."Було запропоновано споживачам перейти на індивідуальне опалення, департамент ЖКГ взяв на себе зобов’язання максимально сприяти цьому", - розповів Антон Безносиков.

Начальниця волинського управління клієнтського сервісу "Волиньгазу" Ольга Тимощук каже, що міська рада пізно подала їм проєкти на погодження. З її слів, усе готове до підключення квартир до автономного опалення. На підприємстві чекають ініціативи від чиновників Луцькради.

Натомість в житлово-комунальному господарстві міста кажуть, що затримка з індивідуальним опаленням в будинку саме через газовиків. "Ми в Волиньгазі отримали технічні умови, цей процес був у Волиньгазі, я вважаю, затягнутий, тому що технічні умови ми отримували там дуже довго", - каже заступниця начальника департаменту ЖКГ Надія Коленда.

Нині ж проєкти індивідуального опалення в будинку відправлені на експертизу, після цього буде оголошено тендер на виконання робіт. Коли їх завершать наразі невідомо.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: