• Головна
  • Новини
  • Сьогодні я, а завтра на моєму місці буде інша: заступниця міністра відстоюватиме честь і посаду в суді

22.11.2019, 17:44

Сьогодні я, а завтра на моєму місці буде інша: заступниця міністра відстоюватиме честь і посаду в суді

Заступник міністра інфраструктури з питань євроінтеграції Олександра Клітіна заявляє, що у скандалу з нібито її потраплянням на посаду через ліжко є замовники і що вона подаватиме до суду.

Про це Клітіна заявила у коментарі журналістам

Пряма мова: "Якщо за розмови двох чоловіків напідпитку ЗМІ чорнять саме мене, то на те є причина і замовники. Звісно, коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде спротив реформам.

Спочатку я хотіла промовчати і ігнорувати цю бридоту. Але я розумію, що сьогодні я, а завтра на моєму місці буде інша жінка – ваша дочка, дружина або мати. То що виходить, що усі симпатичні жінки, що працюють в уряді, парламенті, поліції, займають свої посади через ліжко? Що це за дикість взагалі?".

Вона вважає, що учасники цієї розмови і особливо депутат Антон Поляков, який розповсюдив таку інформацію про неї, мають понести відповідальність.

Тому Клітіна подаватиме до суду і вимагатиме "спростування недостовірно інформації та компенсації моральної шкоди".

Вона також додала, що не піде з посади і буде надалі "продовжувати працювати і боротися за впровадження європейських принципів у транспортній сфері".

Клітіна додала, що завжди виступала і виступає проти корупції у транспортному секторі і вважає, що "менеджмент деяких державних підприємств, агентств та акціонерних товариств потрібно гнати поганою мітлою".

Раніше Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що на наступному засіданні Кабінету міністрів проситиме про звільнення заступниці з питань європейської інтеграції Олександри Клітіної.

Нагадаємо, 19 листопада у мережу злили запис розмови депутатів від "Слуги народу" у Кривому Розі, де вони обговорюють заступницю міністра інфраструктури Владислава Криклія Клітіну, яка нібито потрапила на посаду "через ліжко". 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: