• Головна
  • Новини
  • «Слуги народу» 1 червня обговорять питання ймовірної відставки Авакова

31.05.2020, 08:42

«Слуги народу» 1 червня обговорять питання ймовірної відставки Авакова

Фракція «Слуга народу» обговорить питання ймовірної відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на засіданні ввечері 1 червня.

Про це в ефірі телеканалу «Еспресо» заявив глава парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський.

«Відверто, позиції ще не сформовано — ми на фракції ще не обговорювали, у нас засідання відбудеться в понеділок ввечері, якраз після засідання профільного комітету. Ми, звичайно, це будемо обговорювати», — розповів Монастирський.

За його словами, головним при оцінюванні ефективності керівництва МВС стане те, наскільки швидким було сприяння в розслідуванні у справах щодо катування та зґвалтування жінки в Кагарлицькому відділенні поліції та стрілянини у Броварах.

«Я прихильник того, що в цих випадках треба [розглянути] і причини, які призвели до цих випадків, і реакції відповідних органів на цю ситуацію. Тобто, чи були факти приховування доказів за цими справами, наскільки було сприяння і яким швидким було розслідування. Я думаю, що це й буде ключовим у оцінці ефективності, у тому числі керівництва Національної поліції та профільного міністерства», — зазначив Монастирський.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: