• Головна
  • Новини
  • "Слуга народу" Задорожній вимагав 3,4 млн грн хабаря за не перешкоджання у проведенні ремонту водогону на Сумщині

15.07.2024, 20:21

"Слуга народу" Задорожній вимагав 3,4 млн грн хабаря за не перешкоджання у проведенні ремонту водогону на Сумщині

Хабарництво на ремонті інфраструктури на Сумщині – повідомлено про підозру чинному нардепу

Прокурорами САП та детективами НАБУ викрито народного депутата України, який вимагав хабар за не перешкоджання у проведенні ремонтних робіт об’єктів інфраструктури на Сумщині.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу САП.

У межах досудового розслідування встановлено, що народний депутат вимагав 14 % від суми коштів, виділених на ремонт водогону в Охтирському районі Сумської області: з яких 10 % призначались йому особисто та 4 % – для місцевих правоохоронців, які за це не мали чинити перешкод в освоєнні виділених коштів. За версією слідства мова йде про 3,4 млн грн.

Нардепу повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 368 та ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 368 КК України. Вирішується питання обрання запобіжного заходу.

У повідомленні не зазначено імені фігуранта, однак, як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна", йдеться про народного депутата із фракції "Слуга народу" Миколу Задорожнього.

Задорожній є головою Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань використання коштів державного бюджету України, спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів та засобів радіоелектронної боротьби для військових частин і підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: