• Головна
  • Новини
  • Скандал у Генштабі ЗСУ: полковник Ноздрачов заявив про готовність інтеграції із бойовиками

13.12.2019, 09:27

Скандал у Генштабі ЗСУ: полковник Ноздрачов заявив про готовність інтеграції із бойовиками

Українська армія готова до інтеграції і співробітництва з бойовиками на Донбасі та збройними силами Російської Федерації. Про це на круглому столі  "Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем” заявив начальник управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковник Олексій Ноздрачов, чим спровокував скандал.

Про це пише ТСН.

"Я вас хочу запевнити, що військові і військові росіяни, які проти нас воювали та продовжують воювати, і навіть ті військові, які є у формуваннях Донецької і Луганської областей, якщо буде прийнято політичне рішення й імплементоване, вони реінтегруються дуже швидко", - заявив Ноздрачов.

На його думку, військові традиції допоможуть порозумітися українцям та росіянам, попри національні розбіжності та заподіяні кривди. "Але не забувайте, що існують праворадикальні рухи, які державою не контролюються – не будемо вдаватися в деталі. Беремо загальну картинку: праворадикалізм зараз випущений безконтрольно і немає, крім спеціальних служб, державної політики щодо реінтеграції саме цих ветеранів, а іноді не завжди ветеранів, а іноді не завжди людей, які піклуються про безпеку держави, до державної політики та реінтеграції до ініціатив", - заявив полковник ЗСУ.

На його слова відреагувала пресслужба генерального штабу Збройних Сил України. Там наголосили, що оціночні судження Ноздрачова є його приватною політичною позицією та не відображають поглядів армійського командування. "Начальник управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов не мав повноважень оприлюднювати будь-які заяви, що виходять за межі його службових обов’язків та компетенції очолюваного ним підрозділу", - наголосили в генштабі.

Також військові керівники повідомили, що за фактом заяв полковника начальником генерального штабу – головнокомандувачем Збройних Сил України призначено службове розслідування, про результати якого буде поінформовано додатково. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: