• Головна
  • Новини
  • Синоптики попередили, коли і де чекати мокрого снігу та морозів уночі

19.11.2019, 09:55

Синоптики попередили, коли і де чекати мокрого снігу та морозів уночі

Україні у вівторок опади не очікуються, вранці туман, вдень 4-9° тепла. За кілька днів у західних областях та на Одещині місцями - невеликий мокрий сніг.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Без істотних опадів. Вночі та в першій половині дня в більшості областей туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вдень 4-9° тепла; у західних областях, на Одещині та в Криму вночі 3-8°, вдень 10-15°", - йдеться у повідомленні.

У Києві та області у вівторок без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. На Київщині в першій половині дня місцями туман. У столиці температура вдень 6-8°, в області - 4-9°.

Згідно з прогнозом, 20 листопада без опадів, лише у північних та Вінницькій областях вночі місцями невеликий дощ; температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°; на заході країни вночі 3-8° тепла, вдень 8-13°, на Закарпатті до 16°.

21 листопада в західних областях - невеликий дощ, на решті території без опадів; у західних областях та на півдні Одещини вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°, на Закарпатті до 13°; на решті території температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла (у східних областях та на півночі Лівобережжя вночі 4-9° морозу).

Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с, вдень 21 листопада на заході та півдні країни місцями пориви 15-20 м/с.

У столичному регіоні 20 листопада вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів; температура вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°. 21 листопада без опадів; температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла. Вітер східний та південно-східний, 7-12 м/с.

Синоптики на 22-23 листопада опадів не прогнозують, лише вночі 22 листопада у західних областях та на Одещині місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Температура вночі 2-8° морозу, у східних областях та на півночі Лівобережжя до 11°, вдень від 3° морозу до 3° тепла; в західних областях та на Одещині вночі від 4° морозу до 2° тепла, вдень 2-7° тепла; на Закаратті вночі 1-6° тепла, вдень 7-12°.

На Київщині 22- 23 листопада опади не очікуються. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: