• Головна
  • Новини
  • Шмигаль доручив зробити справедливу систему бронювання: щоб не було спекуляцій

09.04.2024, 16:20

Шмигаль доручив зробити справедливу систему бронювання: щоб не було спекуляцій

Прем′єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 9 квітня доручив розробити оновлену і більш справедливу постанову про бронювання та визначити перелік об′єктів критичної інфраструктури.

 "Одночасно маємо розуміння, що ефективна оборона – це синергія зусиль фронту і тилу. Наші військові захищають Україну на передовій, але для їх забезпечення потрібна працююча економіка та інфраструктура", - сказав Шмигаль на засіданні уряду.

За його словами, одним із ключових питань в цьому напрямку є справедливе і раціональне бронювання військовозобов’язаних. Працівників підприємств, які дійсно критично важливі. "Тут не має бути жодних спекуляцій і маніпуляцій", - підкреслив він.

 "Тому даю доручення профільним міністерствам найближчим часом внести оновлену, більш справедливу постанову про бронювання та визначити вичерпний перелік об’єктів та підприємств критичної інфраструктури", - додав Шмигаль. 

Прем′єр наголосив, що потрібні чіткі та зрозумілі критерії, щоб ні у військових, ні у суспільства не виникало жодних питань, чому ті чи інші люди є заброньованими в Україні.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: