28.10.2020, 11:22

«Шахтар» утримав перше місце у матчі з «Інтером»

Чемпіони України футболісти донецького "Шахтаря» провели другий поєдинок в основній сітці Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2020/21, в якому "гірникам" вдалося відібрати очки у віцечемпіона Італії міланського «Інтера».

Матч «Шахтар" - «Інтер» на НСК «Олімпійський» у Києві завершився внічию 0:0, повідомляє Укрінформ.

У стартові хвилин десять на полі була рівна гра, а далі вже перевага була за міланцями, пише УП. На 16-й хвилині Ромелу Лукаку вибіг сам на сам з Анатолієм Трубіним, але не зумів переграти воротаря "Шахтаря". Удар на добивання Нікола Барелла прийшовся у поперечку воріт. Через дві хвилини Трубін відбиває ще один удар від Барелли.

На 22-й хвилині знову удар від Лукаку, але цього разу повз ворота. У "Шахтаря" перший удар у площину воріт стався на 35-й хвилині, коли Маркос Антоніо пробив прямо в руки Саміру Хандановичу. На 42-й хвилині Трубін знову рятує свою команду. Зі штрафного бив Лукаку і від руки Трубіна м`яч вдруге у цій грі влучає в поперечку воріт.

У другому таймі на полі мало що змінилося. "Інтер" продовжував атакувати і створювати моменти, а гірники відбивалися. На 54-й хвилині "Інтер" втрачає ще один 100% момент біля воріт донеччан. Удар Марцело Брозовича Трубін відбиває перед собою і Лаутаро Мартінес не влучає у порожні ворота з метрів восьми.

Багато моментів у другому таймі "Шахтар" не дав створити біля своїх воріт, хоча напруга у штрафній гірників не зникала до закінчення зустрічі. Втім "Шахтар" зумів зберегти свої ворота "сухими" і здобув позитивний результат у другому поспіль матчі Ліги Чемпіонів.

Варто додати, що за весь матч "Шахтар" завдав один удар у площину воріт "Інтера". Гості чотири рази били по воротах Трубіна.

Поєдинок пройшов із глядачами. За даними пресслужби гірників, на стадіоні були присутні 10 178 уболівальників.

В іншому поєдинку групи В Ліги чемпіонів німецька «Боруссія» з Менхенгладбаха о 22.00 за київським часом зійдеться з чемпіоном Іспанії мадридським «Реалом».

Турнірне становище: «Шахтар» - 4 очки (після 2-х ігор), «Інтер» - 2 (2), «Боруссія» (М) - 1 (1), «Реал» - 0 (1).

Наступну гру «Шахтар» проведе у вівторок, 3 листопада, на НСК «Олімпійський» у Києві проти «Боруссії» (М).

Фото: Reuters.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: