19.10.2021, 23:58

"Шахтар" програв "Реалу" - 0:5

Донецький "Шахтар" зазнав розгромної поразки у матчі проти "Реала" (0:5) у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

Про це пише Суспільне.

"Шахтар" підходив до гри проти "Реала" із одним очком, яке здобув у попередньому поєдинку проти "Інтера". А також із позитивною історією матчів проти мадридців: у сезоні 2020/21 "Гірники" двічі перемогли "Реал".

У порівнянні з попереднім матчем проти "Інтера" у Лізі чемпіонів головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі вніс декілька змін у склад команди. Через травми на поле не вийшли захисник Микола Матвієнко та форвард Лассіна Траоре, у той час, як Андрія Пятова замінив Анатолій Трубін, а Тараса Степаненка - Фернандо.

"Шахтар" з перших хвилин активно пресингував футболістів "Реала" і навіть намагався виходити в атаки. Проте створити гольові моменти біля воріт мадридців "Гірникам" не вдавалося.

"Реал", натомість, відкрив рахунок. На 37-й хвилині Сергій Кривцов, намагаючись зіграти на випередження після передачі на Каріма Бензема, зрізав м'яч у свої ворота. Анатолій Трубін, який вийшов з воріт, врятувати "Шахтар" не зміг.

Після перерви "Реал" забив ще тричі, і щоразу результативною дією відзначився бразилець Вінісіус Жуніор. На 51-й та 56-й хвилинах фланговий форвард мадридців відзначився дублем.

А на 65-й хвилині Вінісіус Жуніор зробив результативну передачу на Родріго, завдяки чому "Реал" забив четвертий гол.

Донеччани після перерви створили більше моментів біля воріт "Реала". Але жодного разу так і не забили, продовживши безгольову серію українських клубів у Лізі чемпіонів - упродовж 450 хвилин основного часу ані "Шахтар", ані "Динамо" не можуть забити гол. Мадридці ж забили ще один гол - у компенсований час відзначився Карім Бензема.

Ліга чемпіонів, третій тур

"Шахтар" - "Реал" 0:5

Голи: Кривцов, 37 (автогол), Вінісіус, 51, 56, Родріго, 65, Бензема, 90+1

Після поразки "Реала" та перемоги "Інтера" у матчі з "Шерифом" з рахунком 3:1 "Шахтар" продовжує йти на останньому місці з одним очком. "Реал" досі другий, але вже має однакову кількість очок з "Шерифом".

Ліга чемпіонів. Група D. Турнірна таблиця

  1. "Шериф" - 6 очок (3 матчі), 5:4 (різниця м'ячів)
  2. "Реал" - 6 (3), 7:2
  3. "Інтер" - 4 (3), 3:2
  4. "Шахтар" - 1 (3), 0:7

Що далі

  • 3 листопада. "Реал" - "Шахтар" у четвертому турі Ліги чемпіонів.

Фото - © ФК Реал Мадрид

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: