• Головна
  • Новини
  • Щойно постелена дорога в смт. Великий Любінь - розтопилася

29.06.2020, 15:22

Щойно постелена дорога в смт. Великий Любінь - розтопилася

Щойно постелена дорога до смт. Великий Любінь, що за 30 км від Львова, розтопилася.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав громадський активіст Ігор Зінкевич: "Дорога до смт. Великий Любінь розтопилася, як на катку - обережно! Як мені розказали, її тільки вчора після обіду поклали і ввечері вкатали".

Додамо, що 26 червня Служба автомобільних доріг у Львівській області повідомила: "Реконструкція ділянки дороги Т-14-25. Дорожники приступили до влаштування верхнього шару асфальтобетонного дорожнього покриття на ділянці реконструкції автомобільної дороги Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка між Крижовою та Городком...

 Зазначимо, на ділянці реконструкції вже виконали роботи із влаштування поширення проїзної частини, водовідведення, нижнього шару асфальтобетонного покриття з попереднім посиленням основи та тротуари.

Крім цього, в рамках реконструкції проводяться роботи з влаштування кільцевої транспортної розв'язки на пересіченні автомобільних доріг Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка та Н-13 Львів - Самбір - Ужгород.

Ремонтно-будівельні роботи проводяться в рамках реалізації Державного інвестиційного проекту "Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області" на замовлення Служби автомобільних доріг Львівщини".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: