Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


25.05.2020, 21:54

Щоб зрозуміти «велич» ідей Зе, багато розуму не треба

Вирішив цього разу не писати по "гарячих слідах",а витримати паузу і подивитись, як відреагує на пресконференцію Президента п'ята колона "рускаго міра" в особі фракції ОПСЖ і телеканалів кума путіна.

І що я вам скажу: стати на бік Президента немає підстав, але і критикувати теж не стану, бо коли критика зі всіх сторін - то це вже цькування.
А висновок такий: прості смертні не вибирають і не купляють владу, а вона дається їм в "нагрузку"до життя. І на сьогоднішній день Зе незамінний не тому, що його нема ким замінити, а тому, що більшість українців не хоче розлучатися із шкідливими звичками (95 квартал). Про що і свідчать рейтинги гаранта.
Щоб зрозуміти "велич" ідей Зе, багато розуму не треба.

Але буду по порядку. Спершу Президент сказав, що вирішить наших дві біди,(дураки і дороги), щоб вони були не так замітні, коли одна їде по другій. І на це в бюджеті передбачені великі гроші.

Про кадрову політику гарант мовив, що тут кумівства нема, як нема і жодного товариша, який би з ним служив в армії. Квартал просив до уваги не брати, а журналістам ввійти в його становище, щоб разом подумати, як із нього вийти і навіть пропонував посади.

Довго виховував ще одного "оборзевшого" журналіста, який посмів вклинитися в президентський кортеж і чуть не "підірвав" безпеку країни. А ще до виборів хтось розумний застерігав,- якщо ви зустрінете нашого Президента на ровері, значить, одному з вас дурдом забезпечений. Гарант прямо так і сказав - не лізьте до мене із своїми проблемами і у вас їх буде на одну менше.

Коли Зе спитали за ціни і чи то вже "кінець бідності", то було все: і манна небесна, і локшина на вуха, і безплатний сир в мишоловці...

А питання миру виявилося значно складнішим, ніж розвести війська і перестати стріляти. Для "України-неньки" "Росія-матушка" завжди була "старшим братом"...Хоч Москва сльозам не вірить, ми все ж таки постараємося її переплакати. І заради цього гарант готовий на будь-які формати.
А загалом, нашим підсумкам не позаздриш - їх постійно хто-небудь підводить.))

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: