03.04.2022, 17:17

Що робити Зеленському

З початком війни Президент України Зеленський показав себе з найкращого боку. Він не покинув України і не став доводити, як колишній президент Порошенко, що Україна не має вибору, і вона має погодитися з ультиматумами та вимогами агресивної Росії.

Про це у ФБ пише політолог Віктор Небоженко.

І далі: "Президент Зеленський прийняв на себе весь тягар політичного керівництва і сміливо очолив країну за хвилину смертельної небезпеки.

Завдяки єдності українського народу, позиції президента України та мужності української армії сталося диво європейського масштабу – Україна не дала російським окупантам поневолити себе і показав усьому світові запеклий Український Опір російській агресії.

Але проблема в тому, що президент України Зеленський переріс своє оточення, яке тягне його назад, а не вперед. Він піднявся на рівень історичної особистості, а вони залишилися «діловарами», корупціонерами та підлабузниками та демагогами.

І даремно Зеленський думає, що він їх перевиховає чи змусить працювати на Україну, а не на себе. Він не зможе їх контролювати, і вони завжди будуть тягнути його вниз, тим більше, під час війни.

Той факт, що з початку війни біля президента Зеленського так і не з'явилися нові люди, які уособлюють чесну Україну, яка веде військову боротьбу, говорить про те, що він ще не зрозумів, що Україна вже не буде і не зможе повернутися до довоєнного минулого".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: