• Головна
  • Новини
  • Розв’язку на перехресті вул. Шевченка - Левандівська - Залізнична відкриють на початку серпня

25.07.2020, 14:55

Розв’язку на перехресті вул. Шевченка - Левандівська - Залізнична відкриють на початку серпня

Роботи із будівництва розв’язки на замовлення ЛКП «Львівавтодор» виконувала турецька компанія «Онур». Вартість робіт – майже 90 мільйонів гривень

У ЛКП «Львівавтодор» обіцяють, що квазікільцева розв’язка на вул. Шевченка – Левандівська – Залізнична буде відкрита для руху транспорту у першій декаді серпня. Станом на кінець цього тижня завершені усі роботи із заміни інженерних мереж та прокладання трамвайної колії. Тривають роботи із укладання асфальту та брукування.

Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами керівнички ЛКП «Львівавтодор» Оксани Єстєфєрової, підряленик уже практично завершив замощення трамвайної колії мозаїкою. Між трамвайними коліями мають бути асфальтовані автомобільні смуги. Під час облаштування квазікільця було замінено 624 метри аварійних трамвайних колій.

На думку чиновників ЛМР, будівництво квазікільцевої розв’язки на вул. Шевченка – Левандівській – Залізничній має покращити пропускну здатність дорожньої інфраструктури, адже раніше перехрестя вулиць Шевченка і Левандівської часто ставало причиною дорожніх заторів. За словами заступника директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, проект будівництва «квазікільця» передбачає пріоритет для громадського транспорту як на Шевченка, так і на Левандівській, тобто по вулиці Шевченка громадський транспорт буде рухатися напряму, оминаючи кільце. Так само на відрізку вулиці Левандівської проектант перебачив контр-смугу для руху громадського транспорту, який рухатиметься в сторону вулиці Шевченка. Андрій Білий також запевнив, що будівництво квазі-кільця виконується за усіма діючим стандартами і будівельними нормами.

Зазначимо, що проектно-кошторисна документація на проведення ремонту вулиці Шевченка була розроблена минулого року проектною компанією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Відповідно до проведеного тендеру, ЛКП «Львівавтодор» підписало договір підряду на будівництво «квазікільця» із турецькою компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл». Вартість договору становить 89,6 млн. грн.

Автор фото – Роман Балук, прес-служба ЛМР.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: