• Головна
  • Новини
  • Будівництво Північної об'їзної Львова: підписано менше третини договорів на викуп земельних ділянок

25.12.2020, 16:36

Будівництво Північної об'їзної Львова: підписано менше третини договорів на викуп земельних ділянок

Стартував процес з підписання договорів на відчуження земельних ділянок, які перебувають у власності фізичних та юридичних осіб для будівництва північної ділянки об’їзної автомобільної дороги міста Львова.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області. 

«Це довгий і складний процес, багато складних переговорів та роз’яснень, врегулювання питання вилучення земель для суспільних потреб на законодавчому рівні. В результаті нашої роботи ми вийшли на фінішну пряму і сьогодні маємо вже 16 підписаних договорів купівлі-продажу», - зазначив Олег Береза, керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Нагадаємо, для суспільних потреб необхідно вилучити 52 ділянки у 43 власників. Це 9 житлових будинків із присадибною територією, решта – вільні від забудови земельні ділянки.

«Слід зауважити, що є ряд земельних ділянок, де є необхідність очікувати, коли фактичні спадкоємці увійдуть у право власності на таке майно. Такі моменти дещо відтерміновують процес укладання договору купівлі - продажу. Проте, всі власники такого майна проінформовані та готові співпрацювати у процедурі викупу», - повідомили у Службі. 

Крім цього, вже розроблена тендерна документація відповідно до правил та політики міжнародних фінансових організацій і передана в Укравтодор. Міжнародний тендер на будівельні роботи буде оголошено у 2021 році структурним підрозділом Укравтодору ДП «Укрдорінвест».

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: