06.12.2019, 18:35

Розслідування вбивства дитини в Переяславі завершено

Сторона звинувачення визнала достатніми докази, зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів щодо чотирьох підозрюваних.

ДБР завершило досудове розслідування вбивства п'ятирічного Кирила Тлявова. Про це заявив голова ДБР Роман Труба на своєму Telegram-каналі в п'ятницю, 6 грудня, пише Кореспондент.

"Слідчі ДБР завершили досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова. Сторона звинувачення визнала докази, зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів щодо чотирьох підозрюваних - всіх, хто був учасником тієї трагічної події", - написав Труба.

За його словами, далі підозрювані ознайомляться з матеріалами кримінального провадження, після чого обвинувальні акти будуть направлені до суду. Там оберуть покарання для цих осіб.

Нагадаємо, 1 червня п'ятирічний хлопчик з Переяслав-Хмельницького потрапив до реанімації з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання внаслідок випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні два працівники поліції.

Хлопчик перебував у вкрай важкому стані і 3 червня дитина померла. Біля будівлі МВС у Києві ввечері почалася акція з вимогою справедливого розслідування вбивства хлопчика.

Пізніше слідство заявило, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув хлопчик. При цьому зброя, з якої був зроблений смертельний постріл, досі правоохоронці не знайшли.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: