• Головна
  • Новини
  • Ракетна атака по Дніпру: кількість постраждалих уже перевищила 30 осіб

03.07.2024, 15:36

Ракетна атака по Дніпру: кількість постраждалих уже перевищила 30 осіб

Сьогодні уранці російські війська атакували ракетами та дронами Дніпро, було пошкоджено АЗС, машини, торговий центр та іншу інфраструктуру.

Як повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, кількість постраждалих внаслідок ранкової атаки росіян збільшилася до 34.

 «Вже 34 постраждалих у Дніпрі. Третина з них – у лікарні. Стан двох місцевих медики оцінюють як важкий. У людей здебільшого осколкові поранення та різані рани. Забої та переломи», – написав він.

Як повідомив мер міста Борис Філатов, 4 липня у Дніпрі оголосили днем жалоби за загиблими через російський ракетний удар.

Прокоментував черговий теракт росіян і Президент України Володимир Зеленський:

«Дніпро. Знову терористичні удари росіян проти нашого міста. Станом на зараз відомо про п’ятьох загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Тридцять чотири людини постраждали, серед них дитина. Залучені всі необхідні підрозділи ДСНС, рятувальники допомагають усім, хто постраждав.

Цей російський терор можуть зупинити тільки дві речі – сучасні системи ППО та далекобійність нашої зброї. Світ може захистити життя, і для цього потрібна рішучість лідерів. Рішучість, яка може і мусить зробити знов нормою убезпечення від терору».

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: