• Головна
  • Новини
  • П’яний 26-річний львів'янин на Audi зніс ліхтар і огорожу ресторану: є загиблий і троє травмованих

06.07.2020, 11:11

П’яний 26-річний львів'янин на Audi зніс ліхтар і огорожу ресторану: є загиблий і троє травмованих

Сьогодні вночі, 6 липня, близько 3.50 на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Зимна Вода Пустомитівського району сталась смертельна ДТП з потерпілими.

Аварія сталась на кільці при в'їзді до Львова.

Як повідомляє патрульна поліція Львівської області, за кермом Audi S6 перебував 26-річний львів’янин. Автомобіль зніс ліхтар, влетів у огорожу ресторану «Садиба м’ясо & риба» та зупинився на території закладу.

У результаті ДТП госпіталізовано водія та двох його пасажирок 26 та 17 років, які також є мешканками Львова. Ще один пасажир загинув. Його паспортні дані уточнюються.

Працівники патрульної поліції забезпечили охорону місця події та надали допомогу слідчому ГУНП.

За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, водій автомобіля не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого автомобіль виїхав на кільце, в’їхав в електроопору, після чого зіткнувся з деревом та парканом. 

Також попередньо поліцейські встановили, що водій автомобіля перебував у стані алкогольного спяніння – він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління та співробітники інших підрозділів поліції Львівщини - правоохоронці встановлюють обставини події.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: