• Головна
  • Новини
  • Програма розвитку культури у Львівській області виконана тільки на 30%

29.07.2021, 09:12

Програма розвитку культури у Львівській області виконана тільки на 30%

На профільній комісії Львівської облради з питань культури обговорили стан виконання Комплексної програми розвитку культури Львівщини 2021-2025 рр. Зокрема, як доповіла директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірина Гаврилюк, Програма виконана більше ніж на 30%, і в разі утримання стабільної епідситуації, більшість запланованих проєктів будуть реалізовані вчасно.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Окрім того, члени комісії обговорили можливість перерозподілу коштів на фінансування заходів, згідно з Програмою, які будуть реалізовані у 2021 р. Адже на сесії Львівської облради 13 липня депутати проголосували за додаткове фінансування Програми у сумі 1 млн 675 тис грн.

Зокрема, пропонується збільшити фінансування по напрямках популяризації української мови і культури за кордоном, національної свідомості громадян в Україні та за кордоном, створення музейних проєктів, закупівлю книжок тощо.

Нагадаємо, Комплексна програма розвитку культури Львівщини 2021-2025 рр. включає проведення конкурсів щодо топ -10 народних домів, бібліотек та мистецьких шкіл, щодо мистецьких проєктів серед громадських організацій, творчих спілок області, презентації потенціалу Львівщини в країнах проживання української діаспори, транскордонної, міжнародної співпраці та ін.

Фото -  директорка департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірина Гаврилюк

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: