20.06.2021, 13:06

Прогноз на матч Україна – Австрія

21 березня в Бухаресті наша збірна зіграє вирішальний матч групового етапу Євро-2020.

21 червня збірна України проведе заключний матч групового етапу Євро-2020, пише Укрінформ.

Від його результату залежатиме, хто саме вийде в плей-офф з нашої групи. Україну може влаштувати навіть третє місце, але всі ми, звісно, чекатимемо лише перемоги над Австрією. У паралельному матчі Нідерланди в Амстердамі гратимуть з Північною Македонією і там сенсації не варто очікувати. Початок обох зустрічей о 19:00.

З Австрією ми раніше грали лише спаринги. Наприклад, у 2011 році на відкритті «Арени Львів». Тоді наша команда виграла 2:1. По оцінкам аналітиків Parimatch у нашої збірної і зараз кращі шанси на перемогу. Австрія, до речі, теж ще ніколи не виходила з групи на Євро. Нідерландам, нагадаємо, команда поступилася з рахунком 0:2.

Збірна України у другому турі хоч і перемогла Північну Македонію, але після гри багато вболівальників говорили про те, що очікували більше голів у ворота суперника. Адже перший тайм ми провели дуже потужно. Якщо така ж гра буде і з Австрією, то переживати за результат не доведеться.

Також фанати в соцмережах жваво обговорюють, де будуть дивитися цей матч. Мовляв, домашнього дивану перед телевізором чи бару не вистачає, щоб вивільнити всі емоції. Тому немало людей збираються в понеділок прийти на столичну Спортивну площу, де офіційний партнер національної збірної України з футболу Parimatch організовує на екранах ТРЦ Gulliver трансляцію гри. Вже о 17:00 відкриють майданчик, де вболівальників чекатиме фудкорт з їжею та напоями та ігрові зони.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: