Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


05.05.2020, 10:51

Про граблі

За кілька останніх місяців назбиралось що сказати нашій владі. Але переживаєш, що це, можливо, вже хтось сказав, а повторювати когось не дуже зручно.

Добре було Адаму - він завжди був впевнений, що до нього того ніхто не говорив. Та й взагалі Адам везунчик. Він єдиний чоловік, в якого не було тещі. Атеїсти до сих пір дискутують, чи не було б краще, якби він залишився з всіма ребрами.

Пройшов рік, як Володимир Зеленський став Главою держави. Бумеранг, який виборці запустили рік назад, вже б'є в голову, але граблі - болячіше.

Комедія вдалася: герої фільму "Слуга народу" до болю в животі сміються з глядачів...Лапша на вуха з вуст головного героя кіно - це і хліб і видовище одночасно.

"Герой" вважає, що безкінечні обіцянки кращого життя - вірний спосіб зробити голодного ситим "по горло", хоча більшість вже розуміє, що від обіцяного покращення не вдастся заховатися нікому... Тай від повного фіаско ЗЕ команду врятував карантин - це коли всіх загнали в чергу і на певній відстані один від одного. А зникнуть черги - почнеться бунт, говорив хтось із класиків.

А в нашого "гаранта" єдине недомагання - головокружіння від успіхів, з яким він не спішить звернутися до лікаря. Кажуть, велике бачиться на відстані. Може пошлем його подалі?

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: