Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


03.02.2020, 23:26

Про Дарвіна і працю

Якщо праця створила людину, то став можливий і зворотній процес. Щоразу переконуєшся в тому, коли спостерігаєш за роботою "слуг" із захмарними зарплатами.

Дивився днями Шустера. Не тому, що він є “взірцем” ведення політичних ток-шоу, а тому, що тема стосувалася взаємовідносин найманих працівників і їх роботодавців.

Першим виступав міністр економіки, промислової політики, сільського господарства і всього іншого (зрозуміло, що чоловік перепрацьовує) та старався переконати аудиторію і телеглядачів, що 12-ти годинний робочий день і 6-ти денний робочий тиждень - це те, чого з нетерпінням чекав робочий люд в Україні вже 28 років поспіль. Можливо, йому б це і вдалося, але, як завжди, урядовим неандертальцям з мезозойським інтелектом завадила Юлія Тимошенко, яка закликала міністра скерувати свої думки хоча б до якоїсь логіки.

В яких тільки гріхах Милованов не звинувачував Юлію Володимирівну, яка в кінцевому результаті погодилася із “глибокими і неспростовними” доказами урядовця, що це вона винна у всіх акціях протесту, які проводять профспілки за підтримки Міжнародної конфедерації профспілок і навіть взяла на себе відповідальність за організацію великої жовтневої революції 1917 року.

По закінченню програми глядачі в студії «щиро» дякували “слугам народу” за щасливе дитинство. На що Милованов зробив зауваження: “Коли у вас було дитинство, такої партії ще не було”. От саме за це ми вам і дякуєм…

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: