19.03.2021, 12:03

«Привокзальна. Нарід рятується як може»

"Розмістив у групі "Львів та його львівці" цю знимку. З лаконічним підписом: "Привокзальна. Нарід рятується як може, вуличною торгівлею зокрема". Мені болить, коли я таке бачу, і часом, незважаючи на не вельми привабливі умови торгівлі, купляю щось аби підтримати людей які змушені таким чином заробляти на кавалок хліба".

Про це на своїй сторінці у ФБ написав відомив блогер і політолог Юрій Ситник. І далі: " Ця картина, на тлі тотальної корупції гомосексуалістів з ратуші та тисячодолярових премій чиновників Батона, сама по собі говорить більше про Львів аніж усі програми, цифри чи стратегії.

Але мене здивувало інше. З коментарем до цієї знимки вилізла львівця поіменована у фейсбуці Stanislav Matura, яка написала: "Автор закрийся вдома і сопи в дві дирки, якщо ти такий правильний. І не роби провокацій..."

Звісно, львівця була поіменована тупим невихованим рагулем і викинута геть із мого шматочку віртуального світу, дарованого нам усім великим Цукербергом, бережи Мамоно його акції та банківські вклади.

Знаєте, суть рагуля часто проявляється у тому, що він рефлексує на інформацію і сприймає її чітко у відповідності до якості того ментального лайна, яке йому запхали у мізки засоби масової ідіотизації. А коли система примітивних уявлень дисонує з почутим/побаченим - це викликає агресію. Часто, як у наведеному випадку, - ця агресія навіть не може бути логічно оформлена. Отаке, зденервував мене скурвий син, перепрошую...".

Розмістив у групі "Львів та його львівці" цю знимку. З лаконічним підписом: "Привокзальна. Нарід рятується як може,...

Опубліковано Yuriy Sytnyk Четвер, 18 березня 2021 р.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: