• Головна
  • Новини
  • Прикордонники врятували пораненого утікача від окупаційного режиму

19.05.2019, 19:18

Прикордонники врятували пораненого утікача від окупаційного режиму

На Донеччині прикордонники зі складу Об’єднаних сил врятували пораненого утікача від окупаційного режиму

Про це повідомили у прес-службі ООС.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Складна соціально-економічна ситуація, яку на тимчасово окупованих територіях України створили підконтрольні Росії самопроголошені органи влади, та безправ’я громадян України в окупації змушує дедалі частіше цивільних мешканців переміщуватись для постійного проживання на контрольовану Урядом України територію.

18 травня 33-річний мешканець окупованого Шахтарська слідував до Маріуполя для постійного проживання. На блокпосту збройних формувань РФ у межах дорожнього коридору "Новоазовськ-Покровськ-Талаківка-Маріуполь" бойовики під час співбесіди з чоловіком забрали його документи, звинуватили у зраді та заявили, що передадуть його "працівникам МГБ".

В якийсь момент залишившись на одинці в приміщенні, громадянин України здійснив втечу. Помітивши чоловіка, що біг у бік контрольованої урядом території, проросійські найманці, не зважаючи на загрозу для життя та здоров’я багатьох інших цивільних осіб, які очікували на перетин лінії розмежування, відкрили по ньому вогонь на ураження.

Отримавши поранення, громадянин вийшов на автодорогу сполученням Октябрь – Гнутове, де був помічений водієм автомобіля Шавроле-Авео, який доставив пораненого на КПВВ "Гнутове". Тут прикордонники Донецького загону зі складу Об’єднаних сил негайно надали йому домедичну допомогу та проінформовали медиків і поліцейських.

У подальшому чоловіка з пораненнями руки та попереку доставлено до одного з лікувальних закладів Маріуполя. Життю потерпілого нічого не загрожує. Для з’ясування усіх обставин події з громадянином працюють представники правоохоронних органів".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: