• Головна
  • Новини
  • Президент без більшості, з усією його кротофермою,- перестане бути провайдером плану Кремля

09.01.2022, 14:13

Президент без більшості, з усією його кротофермою,- перестане бути провайдером плану Кремля

"Цього року якось не міг відповідати на різдвяні привітання традиційним «Веселих свят». Вважав це неадекватним тому, що нам належить пройти в 2022. Прошу вибачення за негативну картину, яку викладаю. Але вчасно поставлений діагноз - головна умова перемоги над хворобою".

Про це у ФБ пише Юрій Луценко. І далі: " 1. Посадка лідера опозиції та знищення свободи слова в Україні - головна передумова побудови авторитарного Зе-режиму.

Арешт майна Порошенка і його колишніх телеканалів - лише перша ластівка зачистки опонентів Зеленського.

Вже в найближчі дні підприємствам Ахметова нарахують 50 млрд недоімки з рентних платежів (яку вже «виявили» у Арселор-Мітала та Феррекспо-Полтава після зміни заднім числом

методики нарахування)

Це неминуче приведе до арешту всіх активів та рахунків ДТЕК. Ціль - телеканали олігарха, які дозволили собі транслювати неприємні Зеленському ток-шоу.

Такий авторитаризм - дуже поганий відкат у часи Януковича. Але не смертельний. Пережили дніпропетровську і донецьку мафію, переживемо і естрадно-циркову.

2. Але проблема в тому, що сам новоявлений диктатор насправді є лише інструментом Кремля.

Російська кротоферма в Офісі Президента України використовує комплекси, примхи та некомпетентність Зеленського для розвалу української Держави.

Найвідоміший приклад - злив спецоперації проти « вагнерівців».

Те саме - рукотворна енергетична криза, в результаті якої зупиняються цілі галузі, а країна стала заручником російського вугля і білоруської ел/енергії.

Те саме - з будівництвом доріг, яке забрало у Армії можливість розвиватися.

Аналогічні результати будуть і з штучним донарахуваннями ренти ДТЕКу, Арселору та Феррекспо-Полтава. Буде відос гаранта про боротьбу з олігархами, а в результаті зупиниться ключова для наповнення бюджету гірнича галузь економіки. Країна стане ще слабішою.

Всі лінії напруги - від мітингів на захист Порошенка до енергетичної та фінансової кризи - зійдуться в лютому.

Десь на цей час влада планує ізолювати лідера опозиції П. Порошенка, зачистити телепростір і поїхати на поклон до Путіна. Далі легко спрогнозувати повернення Зеленського із сумновідомим по Мюнхену-38 «я привіз вам мир».

Насправді, нам спробують привезти легалізацію терористичних республік через референдум або й прямо через контрольовану ВР.

3. Недопущення легалізації цієї ракової пухлини підконтрольних РФ терористичних утворень в український державний організм - головне завдання проукраїнських сил.

Майдан - дуже ризикований спосіб. Кремль вже готовий і до провокацій в стилі Алмати і до введення «миротворців»-окупантів.

Мовчазне сприйняття лнр/днр - прямий шлях до виникнення нових і нових антиукраїнських «народних республік». Яким допоможуть ті ж російські зелені чоловічки.

З моєї точки зору єдиним способом зупинити цю смертельну загрозу можна лише через ліквідацію зеленої монобільшості. В цьому чи в наступному парламенті.

Президент без більшості, з усією його кротофермою,- перестане бути провайдером плану Кремля.

Як це зробити - питання серйозної розмови в проукраїнському середовищі. І чим швидше вона почнеться, тим краще. Досить про скумбрію.

«Нація – це невсипуща внутрішня «боротьба» сил формотворчих і ідеотворчих з інертною масою («більшістю») етносу»

Євген Маланюк — український поет та письменник,сотник Армії УНР".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: