• Головна
  • Новини
  • Правоохоронці провели близько 20 обшуків - справа про вимагання

17.06.2020, 11:57

Правоохоронці провели близько 20 обшуків - справа про вимагання

Поліцейські викрили зловмисників, причетних до вимагання грошей у мешканця Східниці. Під час досудового розслідування правоохоронці провели близько двадцяти санкціонованих обшуків у Львівській та Миколаївській областях.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисників, 40-річного мешканця Трускавця та його спільника – 27-річного жителя Миколаївської області викрили оперативники управління карного розшуку, співробітники слідчого управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури Дрогобицького  району спільно з правоохоронцями Миколаївської області.

Як встановили поліцейські, в листопаді минулого року, чоловіки, погрожуючи насиллям, вимагали значну суму грошей у 49-річного мешканця селища Східниця.  
«Під час досудового розслідування правоохоронці провели п’ять санкціонованих обшуків на території  Миколаївської області і чотирнадцять - на  Львівщині та зібрали достатньо доказів їх причетності до скоєння цього злочину», - розповів заступник начальника Головного управління поліції Львівщини полковник поліції Тарас Сабанюк.

Сьогодні, 16 червня, слідчі повідомили зловмисникам про підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: