• Головна
  • Новини
  • Посадовці військової частини продавали відкупну від служби: тариф - 1000 дол.

29.05.2020, 20:46

Посадовці військової частини продавали відкупну від служби: тариф - 1000 дол.

На Львівщині правоохоронці викрили співробітників військової частини на отриманні хабара - гроші вимагали у призовника, щоб зробити його непридатним для служби в армії.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисників, керівника відділення військової частини та його співробітника, викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності поліції Львівщини за матеріалами Служби безпеки України у Львівській області та за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону.

Як встановили правоохоронці, зловмисники вимагали у призовника грошові кошти у сумі 1000 доларів США за сприяння в оформленні документів щодо визнання його непридатним до проходження військової служби у Збройних силах України.

Сьогодні, 29 травня, правоохоронці викрили зловмисників під час отримання неправомірної вигоди. Наразі проводяться невідкладні слідчі дії на місці події та у військовому комісаріаті.

Слідчі за фактом відкрили кримінальне провадження за частиною ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: