27.07.2020, 12:11

Помер жорстоко побитий за зауваження боєць “Азову”

У Запоріжжі помер боєць полку Національної гвардії "Азов" Олег Черевко після жорстокого побиття. Не виходячи із коми, він помер у реанімації лікарні в понеділок, 27 липня.

“Трагічна звістка. У реанімації лікарні Запоріжжя від важких травм, отриманих після жорстокого побиття, помер боєць полку “Азов” Олег Черевко з позивним “Смерть”, – повідомили в “Азові”, пише УНІАН.

Побратими відзначили, що боєць служив у лавах зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку, мав звання старшого солдата. Йому було 29 років. Родом Черевко із Запоріжжя.

В «Азов» Черевко прийшов на початку 2018 року. До цього служив у лавах різних підрозділів Збройних сил та Національної гвардії України. До «Азову» він вже мав великий бойовий досвід, здобутий на передовій у період з 2015 до 2018 року. 2015-го він захищав Широкине, 2017-го ‒ воював у Авдіївці, провів інші ротації на «нулі». 2016 року Олег служив у зенітно-ракетному підрозділі НГУ, де два з половиною роки навчався роботі з цим озброєнням.

Нагадаємо, що 21 липня в Запоріжжі з травмами голови був госпіталізований 29-річний місцевий житель, боєць “Азова”. За даними поліції, біля продовольчого супермаркету він зробив зауваження 29-річному раніше судимому жителю Запоріжжя, що чіплявся до дівчат. Виник конфлікт, молодик завдав бійцеві удару по голові, після чого останній втратив свідомість. Зловмисник з місця пригоди зник. Поліцейські затримали його і оголосили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Прокуратура клопотала про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У четвер, 24 липня, рішенням суду підозрюваного у побитті бійця відпустили з СІЗО під заставу в 40 тисяч гривень...

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: