• Головна
  • Новини
  • Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

25.01.2022, 11:50

Поліція почала затримувати ФОПів, під Радою сталися сутички

Правоохоронці почали затримувати учасників акції руху «SaveФОП», які прийшли під будівлю Верховної Ради України у вівторок.

Про це передає кореспондент Укрінформу.

За попередніми даними, правоохоронці відвели у автозаки до 5 осіб. Після цього люди почали підходити до цих автозаків, і почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Але вони були короткотривалими, і наразі ці сутички вже припинилися, сторони наразі розмовляють між собою.

Раніше поліція закликала організаторів та учасників акції у центрі Києва біля Верховної Ради дотримуватися мирного формату і не влаштовувати провокації.

“Сьогодні у центральній частині Києва біля Верховної Ради відбувається акція за масової участі громадян. З метою забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції спільно з військовослужбовцями Національної гвардії та співробітниками ДСНС несуть службу у посиленому режимі. Задля запобігання правопорушень поліцейські проводять превентивну роботу з учасниками заходу”, - ідеться у повідомленні. 

Як повідомлялось раніше, 25 січня під стінами українського парламенту проходить акція руху «SaveФОП» під назвою «Влада, приймай, або йди геть!», учасники якої протестують проти тотальної фіскалізації.

Акції підприємців тривають з минулого року. Зокрема, раніше вони вимагали надати їм можливість працювати в умовах карантину.

Рух #SaveФОП — український громадський рух, учасники якого виступають за зменшення фінансового навантаження на малий та середній бізнес шляхом продовження для приватних підприємців спрощеної системи оподаткування.

Фото: Олег Богачук. Цензор

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: