• Головна
  • Новини
  • Поліція Тернопільщини розслідує причини смертельних ДТП, що сталися на дорогах області

30.09.2024, 13:20

Поліція Тернопільщини розслідує причини смертельних ДТП, що сталися на дорогах області

Протягом кількох днів на дорогах Тернопільщини сталися чотири дорожньо- транспортні пригоди, у яких загинули та постраждали люди. За результатами аварій, четверо осіб загинули на місці події.

Перша ДТП трапилася 27 вересня о 7:20 на трасі Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече, в селі Старий Вишнівець. Водій автомобіля Volkswagen Passat, рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з Mercedes Benz Sprinter, після чого врізався у відбійник. 41-річний водій Volkswagen загинув, а його пасажир був госпіталізований. Водій буса не постраждав.

Друга аварія сталася того ж дня о 13:50 на вулиці Микулинецькій у Тернополі. Водій автомобіля Volvo FH500 зіткнувся з ВАЗ 21063, який від удару відкинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався у Volkswagen Passat. Кермувальник Volkswagen звернувся до лікарні за медичною допомогою.

Ще одна трагедія трапилася 28 вересня близько 21:30 на автодорозі поблизу села Підлісці Кременецького району. Водійка Hyundai Tucson не надала перевагу вантажівці DAF, виїжджаючи з другорядної дороги на головну. Внаслідок зіткнення загинули 39-річна водійка та її 36-річна пасажирка. Водія вантажівки госпіталізували з травмами.

Остання ДТП сталася 30 вересня близько 6:50 на вулиці 15 Квітня в Тернополі. Пішохід, який переходив дорогу в недозволеному місці, потрапив під колеса Opel Vivaro. Його травми виявилися смертельними.

Усі факти смертельних ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальні провадження за порушення правил дорожнього руху відповідно до частини 2 та 3 статті 286 КК України. У всіх учасників ДТП взяті зразки крові для перевірки на вміст алкоголю.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: