• Головна
  • Новини
  • Поліцейського, причетного до злочину проти журналістки «Радіо Свобода», - буде звільнено

11.02.2020, 11:53

Поліцейського, причетного до злочину проти журналістки «Радіо Свобода», - буде звільнено

Працівника поліції, причетного до організації підпалу автомобіля львівської журналістки, буде звільнено з органів Нацполіції. Про це повідомив керівник поліції Львівщини Василь Віконський.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Отже, 5 лютого в Одесі, оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури області та у взаємодії з оперативниками поліції Одеської області, затримали 19-річного уродженця Молдови, причетного до підпалу автомобіля львівської журналістки.

Під час досудового розслідування встановлено, що до організації підпалу автомобіля причетний працівник одного з відділів поліції Львова.

Керівник поліції Львівщини Василь Віконський призначив за даним фактом службове розслідування. Встановлюються всі обставини причетності працівника поліції до скоєння злочину. Вирішується питання про звільнення його з органів Національної поліції.

«Я призначив службове розслідування за цим фактом і хочу подякувати працівникам прокуратури Львівщини, управління Служби безпеки України за те, що допомогли викрити зловмисника у наших лавах. Ми будемо максимально сприяти у встановленні всіх обставин причетності працівника поліції до цього злочину. Жодних поблажок тут не може бути. Моя позиція однозначна - після проведення службового розслідування поліцейського буде звільнено», - зазначив Василь Віконський.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: