04.04.2020, 16:41

Подорож Зеленського в Оман оплатила дружина

Переліт і проживання сім'ї президента України Володимира Зеленського в Омані на початку січня цього року оплачувала дружина глави держави Олена Зеленська, з дорогою назад - допоміг султанат Омана.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Переліт туди і готель оплачувала дружина президента. А назад Султанат Омана надав українській державі підтримку і допоміг терміново відправити президента Володимира Зеленського в Україну після трагічної катастрофи українського літака в Ірані", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ОП.

5 січня 2020 года Офіс президента України, повідомив, що Зеленський перебуває в Омані, куди він відбув разом із родиною рейсовим літаком за власні кошти, і де у глави держави заплановані зустрічі на вищому рівні.

5 січня Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за іноземні справи Оману, Юсуфом бін Аляві бін Абдуллою і наголосив на зацікавленості України в прямих інвестиціях з Оману. 6 січня під час зустрічі з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Омана Абдулсаламом аль-Муршидом Зеленський обговорив активізацію інвестиційної співпраці між країнами.

Вранці 8 січня Офіс президента повідомив, що Зеленський перервав свій візит в Оман і терміново повертається в Україну в зв'язку з катастрофою українського літака авіакомпанії МАУ в Ірані.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: