• Головна
  • Новини
  • Пляшки валялися в авто: з’явилися подробиці резонансної ДТП з суддею

26.05.2023, 12:05

Пляшки валялися в авто: з’явилися подробиці резонансної ДТП з суддею

Голова Макарівського районного суду Київської області скоїв ДТП на блокпості при заїзді у Київ збоку Житомира на початку комендантської години, коли військовий нацгвардієць вийшов на дорогу встановити інженерні загородження.

Про це інформує "Суспільне" з посиланням на джерело у Нацгвардії.

"Конуси, "їжаки"... Така процедура... Коли він (нацгвардієць) повертався на своє місце у нього влетів "Лексус". Влетів настільки швидко, що ніхто не встиг зреагувати. Вийшов суддя, потім дізналися, що він суддя, коли подивилися документи. Подивися суддя і сказав: "Аби був живий". Коли почув, що мертвий, сказав, що за кермом не сидів, що був водій, він втік у кущі Суддя відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння і досі його не пройшов. "А він п'яний був — капець. Ще й пляшки валялися в авто. А потім з'явиться довідка що хворе серце в нього чи був приступ інсульту. То відповідальності не буде", — сказало джерело.

Повідомляється, що загиблий — солдат строкової служби. "В нього залишилося троє дітей. Батько у Бахмуті. Брат теж на фронті. Жінка з дітьми закордоном", — розповіло джерело.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: