• Головна
  • Новини
  • Північну об’їзну Львова почнуть будувати вже цього року

24.01.2020, 10:50

Північну об’їзну Львова почнуть будувати вже цього року

Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») у 2020 році планує будівництво та реконструкцію 9 об'їзних шляхів загальною протяжністю 101,5 км.

Як повідомила прес-служба держагентства у Facebook, зокрема, планується продовжити будівництво Північної об’їзної м. Житомир, Північної об’їзної м. Рівне, Південно-Західної об’їзної м. Полтава, Південної об’їзної м. Дніпро, об’їзної дороги м. Дунаївці (на ділянці між Чернівцями та Хмельницьким).

Також розпочнуться роботи з будівництва Північної об’їзної м. Львів та Північної об’їзної м. Тернопіль. Зазначається, що під час будівництва одного з пріоритетних об’єктів 2020 року – швидкісного шосе Н-31 Дніпро – Решетилівка, планується побудувати об’їзну міста Кобеляки на Полтавщині.

Також у планах будівництво об’їзної міста Берегове, що дозволить значно підвищити привабливість України на ринку міжнародних автомобільних перевезень.

Крім того, за даними прес-служби, цього року «Укравтодор» готує техніко-економічне обґрунтування та проектну документацію для додаткових об’їзних доріг: Південно-Східна об’їзна м. Дубно, Північно-Західна об’їзна м. Хмельницький, Північна об’їзна м. Біла Церква, об’їзна дорога м. Стрий, об’їзна м. Кременчук із мостом через річку Дніпро.

Нагадаємо, Північний об’їзд Львова будуватимуть чотири роки. А от що у планах:

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: