• Головна
  • Новини
  • Підозрюваних у вбивстві Шеремета троє, а не п'ятеро, - МВС

12.12.2019, 21:45

Підозрюваних у вбивстві Шеремета троє, а не п'ятеро, - МВС

У подружжя Грищенко взагалі немає процесуального статусу у справі про вбивство Шеремета

У справі про вбивство журналіста Павла Шеремета підозра оголошено тільки трьом з п'ятьох осіб, названих керівництвом МВС підозрюваними у злочині. Про це в коментарі LIGA.net сказав речник МВС Артем Шевченко.

Сьогодні на брифінгу керівник кримінальної поліції Євген Коваль заявив про те, що у вбивстві Шеремета підозрюються п'ять чоловік - медсестра Яна Дугаров, лікар і волонтер Юлія Кузьменко, музикант і доброволець Андрій Антоненко, а також подружжя Інна і Владислав Грищенко.

"Об'єктивно підозрюються нами у виконанні вбивства Павла Шеремета. Це Яна Дугаров, Юлія Кузьменко, Антоненко і подружжя Грищенко", - сказав Коваль.

Однак речник МВС повідомив, що у справі Шеремета підозри по ст. 115 КК оголошені трьом - Дугаров, Кузьменко та Антоненко. Подружжя Грищенко, за його словами, проходять по іншій справі - як підозрювані в організації замаху на бізнесмена в Косово Івано-Франківської обл.

"Але, безумовно, вони будуть перевірятися і на це (причетність до вбивства Шерелмета, - ред.), Але поки у них підозру по іншому епізоду", - сказав Шевченко.

За його словами, у подружжя Грищенко взагалі немає процесуального статусу в цій справі, але "до них є оперативний інтерес і, можливо, їх статус в цій справі зміниться".

Сьогодні керівники правоохоронних органів і президент Володимир Зеленський дали брифінг, на якому відзвітували про затримання підозрюваних у справі про вбивство Шеремета.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: