28.07.2020, 13:13

Перевидрук «Карателів» неможливий без Вашої допомоги

"Друзі, потребую вашої допомоги. Я вже писав, що через карантин у видавництва ДІПА виникли складності із обіговими коштами і через це неможливо перевидати мою книгу «Карателі». Щодня до мене звертаються люди, які хотіли б її придбати, а я лише вибачаюсь, що не можу допомогти. Грошей на перевидання немає".

Про це на своїй сторінці у ФБ пише письменник, журналіст, учасник АТО Влад Якушев.

І далі: "Для мене це не просто книга. Це один з елементів інформаційної війни проти російських загарбників, це книга пам’яті бійців, яких уже немає серед живих. Це розповідь про те, як було насправді, правда для майбутніх поколінь, історія, яку вже зараз пробують переписати, намагаючись очорнити українських військових.

Держава не збирається підтримувати книгу та видавництво. ДІПА подавало «Карателів» на всі державні програми та конкурси, але отримало відмову. Пояснення завжди однакові – провокативна назва. Отже, розраховувати, друзі, можемо лише на вас.

Грошей не прошу. Ще до кризи був замовлений тираж книги, яку я написав разом із Андрій Лотоцький. Вона називається «Розкрадачі лісових смітників» #Розкрадачі і є другою книгою у серії про пригоди двох кумів, які шукають скарб за допомогою металошукача та використовують це хобі як спосіб реабілітації після повернення із зони АТО.

За рахунок продажу «Розкрадачів…» та «Сірих археологів» #Сірі_археологи ми намагаємось назбирати гроші на друк «Карателів». Залишилось продати 700 «Розкрадачів» та трохи більше як 200 «Сірих археологів». Цього має бути достатньо для друку 1000 «Карателів». Далі вже «Карателі» будуть працювати самі на себе, і я перестану за них хвилюватись. Продаж тиражу забезпечить друк наступного.

Ну і, власне, прохання. Допоможіть із продажем. Прорекламуйте книги серед ваших друзів, порадьте знайомим. Поганого не пропоную :) Той, хто вже читав, будь ласка, напишіть рецензію. Вартість одної книги 160 грн.

Купити книги із автографами можна звернувшись безпосередньо до мене Влад Якушев. На сайті видавництва «ДІПА» можна купити ці книги комплектом – дешевше. Книги із автографом вийдуть дорожче (по 160 грн), тому що додається вартість пересилки. Видавництво у Києві, а я у Львові, і ДІПА має витратити кошти, щоб переслати їх до мене.

Посилання на комплект книг на сайті ДІПА".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: