• Головна
  • Новини
  • Перед посадкою пасажирам поїздів будуть вимірювати температуру

27.05.2020, 09:57

Перед посадкою пасажирам поїздів будуть вимірювати температуру

Продаж залізничних квитків відкритий на 50% місць в п'яти перших поїздах, які запускаються після карантину. Пасажири в вагони будуть допущені в захисних масках і після температурного скринінгу.

Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці, - пише Укріфнорм.

"Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №392 продаж квитків відкрита на 50% місць в зазначених поїздах. Квитки поки можна придбати тільки онлайн. Продаж квитків через залізничні каси буде відновлено з 27 травня 2020 року", - йдеться в повідомленні.

Відзначається також, що пасажири будуть допускатися в поїзда виключно в захисних масках, під час перевірки квитків буде здійснюватися вимір температури тіла.

Крім того, в Укрзалізниці запевнили, що буде забезпечена санітарна обробка вагонів між кожними рейсами, а стюардів забезпечать засобами індивідуального захисту.

У той же час в компанії підкреслили, що мобільний додаток для покупки квитків поки що не працюватиме, і попросили користуватися веб-версією системи продажу проїзних документів.

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що Укрзалізниця відкрила продаж квитків на перші напрямки по Україні, поїзди почнуть курсувати з 1 червня. Продаж квитків відкрита на поїзди №721 / 722 Київ - Харків , №726 / 725 Київ - Харків, №763 / 764 Київ - Одеса, №711 / 712 Київ - Костянтинівка, №740 / 739 Київ - Кривий Ріг.

Як повідомлялося, Кабмін 20 травня прийняв рішення про перехід на адаптивну модель карантину з 22 травня до 22 червня.

Уряд з 12 березня ввело в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавирусной інфекції. Зокрема, було зупинено роботу метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське автомобільне, залізничне і авіасполучення.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: