• Головна
  • Новини
  • Пентагон готовий негайно почати передачу влади Байдену

24.11.2020, 14:55

Пентагон готовий негайно почати передачу влади Байдену

Міністерство оборони США висловило готовність відповідно до закону про президентський перехідний період розпочати співпрацю з передачі влади адміністрації Джо Байдена.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на заяву Пентагону.

У міністерстві зазначили, що команда Байдена і майбутнього віцепрезидента Камали Гарріс зв'язалася з ними ввечері у понеділок, 23 листопада.

«Грунтуючись на підтвердженні адміністратором Управління служб загального призначення (GSA), ми негайно почнемо реалізацію нашого плану з надання підтримки (команді Байдена – ред.) відповідно до статуту, політики Пентагону і меморандуму про домовленість між Білим домом і командою Байдена і Гарріс», - ідеться у повідомленні.

Як відзначається у заяві, перехідна цільова група міністерства оборони організовує і координує всі контакти Пентагону з групою Байдена-Гарріс.

«Міністерство оборони готове надавати послуги і підтримку після виборів професійно, упорядковано і ефективно, що відповідає очікуванням громадськості від міністерства і нашим високим стандартам національної безпеки», - зауважили у відомстві.

Нагадаємо, у понеділок Управління служб загального призначення Білого дому розпочало формальний процес, передбачений протоколами щодо передачі влади новій адміністрації, яка наразі формується демократом Джо Байденом.
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: