Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


04.02.2020, 22:20

Про газ, телевізор і не лохів

Одразу, в перший місяць нового року, українці отримали дві квитанції на оплату спожитого і не спожитого газу. Друга – за транспортування газу по трубах самих споживачів. Більше того, жодна обласна чи міська рада ніколи не передавали Фірташу місцеві газотранспортні мережі.

Але і це ще не все: навіть, якщо ти не користуєшся газом, але твоє житло під’єднане до мережі, ти все одно повинен платити. Казали, що зроблять їх, а в черговий раз зробили нас.

Але біда приходить не одна. Те ж саме з телевізором. Олігархи (власники телеканалів) вирішили, що оболванювати «населеніє» на власних телеканалах власним коштом – то треба бути останнім лохом. Он Вова - зняв кіно про «слугу народу», заробив на тому кіно гроші та ще й 73% глядачів проголосували за Голобородька на виборах президента. А чим вони дурніші за Вову. Вирішили далі оболванювати народ за його ж гроші.

Але безкоштовно є телеканали країни – агресора. Не здивуюсь, якщо через рік – другий «галицькі хруні» на проспекті Свободи у Львові будуть скандувати: «путін прійді», «да какая разніца»…

Фото - uainfo.org

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: