28.03.2019, 00:19

ПІСЛЯ ДНЯ ТИШІ ПОТРІБЕН ДЕНЬ МУДРОСТІ

"Схоже, романтичний етап передвиборної гонки закінчився: суспільство все більше проймає тривога за долю країни.

Про це на своїй сторінці у ФБ пише український політик і громадський діяч, лідер правозахисного руху «Сила права», координатор Воєнного кабінету Юлії Тимошенко Андрій Сенченко:

"Багато добрих і різних кандидатів, що розмивають своїми амбіціями голоси, відходять в небуття.

Програма «Зашибісь!» у виконанні Зеленського вже не тішить. Все це, звичайно, прикольно, але тільки по телевізору. Охочих реально відчути її на собі все менше і менше.

Порошенко і його агресивна зграя явно демонструють готовність зайняти кругову оборону на Банковій і воювати проти всієї країни.

Одне можна сказати з певністю: меблі в головному кабінеті доведеться міняти. Сліди від іклів і пазурів, якими керманич чіпляється за владу, нічим не загладити.

Буквально останні день-два бачу, як багато людей, які ще вчора міркували категоріями «подобається - не подобається», «люблю - не люблю», починають самі говорити, що, окрім неї, ніхто не впорається ні з цим упирем, ні з війною, ні з руїною.

У багатьох є старі претензії: частково справедливі, частково надумані. Але багато що змінилося. Вона змогла зібрати сильну команду, має реальну стратегію, але найголовніше - є явне розуміння того, що без довіри і єдності не тільки в день виборів, а кожного дня нам не вистояти, не перемогти в цій війні і не підняти свою країну.

У нас, у всіх разом, є унікальна, а скоріше - остання можливість стати для нашої країни тими людьми, хто своїм вибором переламають хід історії.

Нам дуже потрібен цей день мудрості - один для всіх поколінь".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: