• Головна
  • Новини
  • Олігарх Пінчук купує квартири політв’язням з ініціативи Зеленського

11.10.2019, 22:50

Олігарх Пінчук купує квартири політв’язням з ініціативи Зеленського

Український мільярдер Віктор Пінчук купує квартири п'ятьом звільненим з російських в’язниць політв’язням: Олександру Кольченку, Олегу Сенцову, Володимиру Балуху, Олексію Сизоновичу та Артуру Панову.

Про це hromadske повідомив Олександр Кольченко. У Фонді Віктора Пінчука підтвердили цю інформацію, зазначивши, що купівля квартир відбувається з ініціативи президента Володимира Зеленського.

«Це продовження нашої роботи з ініціативи президента Володимира Зеленського, в рамках якої ми вже придбали квартири 24 звільненим з полону морякам», — розповіла Наталія Вовк, директорка з комунікацій Фонду Віктора Пінчука, — «Фонд придбає готові для проживання квартири з ремонтом у Києві, в будинках не старіше 2004 року, куди вони зможуть одразу заселитися разом зі своїми сім’ями. Обиратимуть квартири із декількох запропонованих варіантів у районах Києва, які були зазначені ними як пріоритетні».

Олег Сенцов, Олександр Кольченко та Володимр Балух були заарештовані в окупованому Криму, вони не можуть повернутися додому та не мають іншого житла. У тій самій ситуації Олексій Сизонович та Артур Панов з непідконтрольних районів Луганщини.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся великий обмін полонених, з російського полону повернулися 35 українців. Серед них — 24 моряки, яких РФ захопила в Керченській протоці, режисер Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Павло Гриб та інші, чиї прізвища кілька років поспіль звучали майже на всіх міжнародних зустрічах як прізвища політв'язнів.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: